Scheidsrechters zijn goud waard!


Scheidsrechters zijn goud waard!

De Week van de Scheidsrechter 2022 staat voor deur. Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober is het weer tijd om met je team de scheidsrechter in het welverdiende zonnetje te zetten. Het seizoen is inmiddels gestart en naast de start van het seizoen staat ook de Week van de Scheidsrechter weer voor de deur. Traditiegetrouw zet heel sportend Nederland, van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober, de scheidsrechter in het welverdiende zonnetje.

Waarom zou je meedoen met je team? 
Ieder weekend (of doordeweeks) sta jij met je team te shinen in de sporthallen. Je beukt de ballen het veld in, legt set-ups op de millimeter nauwkeurig op de netrand, zodat jouw aanvallers de vingertoppen van de tegenstanders flink te grazen kunnen nemen óf manoeuvreer jij je als een ninja door het veld om de meest grandioze verdedigingsacties te tonen aan het publiek dat in groten getale aanwezig is. Of… doe je maar wat. Het maakt niet uit, het gaat erom dat de scheidsrechters dit alles mogelijk maken, voor jullie!

Tijd dus om de scheidsrechts te bedanken! Doe jij mee met je team aan de Week van de Scheidsrechter? Maak dan wel even een foto en mail of app ons die … komt in ons WeekBulletin!

Niet vergeten want zonder arbitrage kunnen wij ons spelletje niet spelen!

Terug

Blijf óók op de hoogte

Contact

Volleybalvereniging Dosko Acta

  doskoacta@gmail.com
  06-29343418

2023 Volleybalvereniging Dosko Acta
Website en vormgeving: